Leveringstid: Nyt oplag er under forberedelse

Sådan bli’r du rigtig dansker

En kærlig mobning af hyggefolket.

I denne bog tager forfatter og tegner Boris Boll-Johansen med humor og indsigt fat i et emne, som vi tror, vi kender: Danmark og danskerne. 
Vi skal høre om danskernes forhold til hygge, leverpostej, Mærsk-containere, tv-serien Matador, Folketinget, det at-tage-tre-gange, halinspektører, tarteletter, kolonihaver, håndbold, pakkeleg – o.m.a. 
Bogen er i farver og gennemillustreret af forfatteren. 
Uddrag fra bogen: 
“Tartelettens indtog i det danske køkken i 1970’erne og ikke mindst dens fortsatte, insisterende tilstedeværelse er for mange en stor gåde. Hvad laver en fransk, filigranagtig delikatesse vel der? Udover at tarteletten kan fungere som (alibi-)beholder for den fede folkeret (lun) høns i (alibi-)asparges, synes følgende at gælde: Tarteletten kan i kraft af sin sprødhed og sin kronologiske placering i den typiske, folkelige gastronomi, nemlig som forrest, udgøre et symbolsk, porøst kolon foran den samlede madtekst: “Vi knuser det franske filigran for at komme ind til kulhydraterne, den rigtige mad, det egentlig mættende.”” 

 

 

99,84 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Boris Boll-Johansen
Varenummer: 9788797036075
Sidetal: 94
Sprog: dan
Format: Paperback
Kategorier:

En kærlig mobning af hyggefolket.

I denne bog tager forfatter og tegner Boris Boll-Johansen med humor og indsigt fat i et emne, som vi tror, vi kender: Danmark og danskerne. 
Vi skal høre om danskernes forhold til hygge, leverpostej, Mærsk-containere, tv-serien Matador, Folketinget, det at-tage-tre-gange, halinspektører, tarteletter, kolonihaver, håndbold, pakkeleg – o.m.a. 
Bogen er i farver og gennemillustreret af forfatteren. 
Uddrag fra bogen: 
“Tartelettens indtog i det danske køkken i 1970’erne og ikke mindst dens fortsatte, insisterende tilstedeværelse er for mange en stor gåde. Hvad laver en fransk, filigranagtig delikatesse vel der? Udover at tarteletten kan fungere som (alibi-)beholder for den fede folkeret (lun) høns i (alibi-)asparges, synes følgende at gælde: Tarteletten kan i kraft af sin sprødhed og sin kronologiske placering i den typiske, folkelige gastronomi, nemlig som forrest, udgøre et symbolsk, porøst kolon foran den samlede madtekst: “Vi knuser det franske filigran for at komme ind til kulhydraterne, den rigtige mad, det egentlig mættende.”” 

 

 

Forlag

Klørkonge

Udgivelsesdato

Forfatter

Sådan bli’r du rigtig dansker

Forfatter: Boris Boll-Johansen
SKU: 9788797036075

99,84 kr.

Leveringstid: Nyt oplag er under forberedelse
Kategorier:
Format: Paperback
Sprog: dan
Sidetal: 94

En kærlig mobning af hyggefolket.

I denne bog tager forfatter og tegner Boris Boll-Johansen med humor og indsigt fat i et emne, som vi tror, vi kender: Danmark og danskerne. 
Vi skal høre om danskernes forhold til hygge, leverpostej, Mærsk-containere, tv-serien Matador, Folketinget, det at-tage-tre-gange, halinspektører, tarteletter, kolonihaver, håndbold, pakkeleg – o.m.a. 
Bogen er i farver og gennemillustreret af forfatteren. 
Uddrag fra bogen: 
“Tartelettens indtog i det danske køkken i 1970’erne og ikke mindst dens fortsatte, insisterende tilstedeværelse er for mange en stor gåde. Hvad laver en fransk, filigranagtig delikatesse vel der? Udover at tarteletten kan fungere som (alibi-)beholder for den fede folkeret (lun) høns i (alibi-)asparges, synes følgende at gælde: Tarteletten kan i kraft af sin sprødhed og sin kronologiske placering i den typiske, folkelige gastronomi, nemlig som forrest, udgøre et symbolsk, porøst kolon foran den samlede madtekst: “Vi knuser det franske filigran for at komme ind til kulhydraterne, den rigtige mad, det egentlig mættende.”” 

 

 

Forlag

Klørkonge

Udgivelsesdato

Forfatter