Leveringstid: 3-5 Hverdage

Skønne grønne sager

Kan man servere løg med vafler og æbleskiver? Lave dumplings med svampe eller pesto med grønkål? Hvad med fritter af skorzonerrødder? Det kan man i dén grad, og grønt har aldrig smagt bedre!

Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn, duoen bag Lystfiskerens kogebog og Skaldyr – Opskrifter du kan bunde i, har denne gang fundet de grønne råvarer frem; såsom græskar, kål, asparges og mange flere. Eller sagt med én betegnelse, GRØNTSAGER. I bogen inspirerer Rais & Rafn med mere end 40 opskrifter, hvor de skønne grøntsager har indtaget hovedrollen. Opskrifterne er udviklet med respekt for den enkelte grøntsags karakteristika og sæson, og der er fokus på tilberedning, smag og tekstur, hvad de forskellige grøntsager går godt i sammenspil med, og hvordan du får det optimale ud af hver af dem.
Velbekomme!

 

 

 

233,22 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Jesper Rais & Dennis Rafn
Varenummer: 9788771718980
Sidetal: 144
Sprog: dan
Format: Hardback
Kategorier: ,

Kan man servere løg med vafler og æbleskiver? Lave dumplings med svampe eller pesto med grønkål? Hvad med fritter af skorzonerrødder? Det kan man i dén grad, og grønt har aldrig smagt bedre!

Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn, duoen bag Lystfiskerens kogebog og Skaldyr – Opskrifter du kan bunde i, har denne gang fundet de grønne råvarer frem; såsom græskar, kål, asparges og mange flere. Eller sagt med én betegnelse, GRØNTSAGER. I bogen inspirerer Rais & Rafn med mere end 40 opskrifter, hvor de skønne grøntsager har indtaget hovedrollen. Opskrifterne er udviklet med respekt for den enkelte grøntsags karakteristika og sæson, og der er fokus på tilberedning, smag og tekstur, hvad de forskellige grøntsager går godt i sammenspil med, og hvordan du får det optimale ud af hver af dem.
Velbekomme!

 

 

 

Vægt647 g
Størrelse16 × 197 × 278 mm
Forlag

DreamLitt

Udgivelsesdato

Forfatter

Skønne grønne sager

Forfatter: Jesper Rais & Dennis Rafn
SKU: 9788771718980

233,22 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Hardback
Sprog: dan
Sidetal: 144

Kan man servere løg med vafler og æbleskiver? Lave dumplings med svampe eller pesto med grønkål? Hvad med fritter af skorzonerrødder? Det kan man i dén grad, og grønt har aldrig smagt bedre!

Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn, duoen bag Lystfiskerens kogebog og Skaldyr – Opskrifter du kan bunde i, har denne gang fundet de grønne råvarer frem; såsom græskar, kål, asparges og mange flere. Eller sagt med én betegnelse, GRØNTSAGER. I bogen inspirerer Rais & Rafn med mere end 40 opskrifter, hvor de skønne grøntsager har indtaget hovedrollen. Opskrifterne er udviklet med respekt for den enkelte grøntsags karakteristika og sæson, og der er fokus på tilberedning, smag og tekstur, hvad de forskellige grøntsager går godt i sammenspil med, og hvordan du får det optimale ud af hver af dem.
Velbekomme!

 

 

 

Vægt647 g
Størrelse16 × 197 × 278 mm
Forlag

DreamLitt

Udgivelsesdato

Forfatter