Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Leveringstid: 3-5 Hverdage

Smagen af GRÆSKAR

Maren Korsgaard, ekspert i frugt og bær og forsker på Pometet, gennemgår de mange græskar-sorter, der kan dyrkes i Danmark. Græskar og squash udmærker sig ikke blot ved deres varierende former, men også ved deres forskelligartede smag, tekstur, næringsindhold, vitaminer og sundhedsfremmende stoffer. Som de andre af Koustrups have-mad-bøger er cirka halvdelen af bogen opskrifter. Her anvendes græskar til supper, hovedretter, tilbehør, desserter, bagværk og syltning.

Bogen er illustreret med nye, i høj grad spiselige akvareller af Kirsten Tind og med lækre madfotos af Bjarni Jacobsen.

En oplagt værtindegave til Halloween – og alle andre tidspunkter. Som bekendt er græskar køkkenhavens frodigste plante, som man altid mangler ideer til at anvende frugten af.

 

 

35,87 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Maren Korsgaard
Varenummer: 9788793159044
Sidetal: 128
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Maren Korsgaard, ekspert i frugt og bær og forsker på Pometet, gennemgår de mange græskar-sorter, der kan dyrkes i Danmark. Græskar og squash udmærker sig ikke blot ved deres varierende former, men også ved deres forskelligartede smag, tekstur, næringsindhold, vitaminer og sundhedsfremmende stoffer. Som de andre af Koustrups have-mad-bøger er cirka halvdelen af bogen opskrifter. Her anvendes græskar til supper, hovedretter, tilbehør, desserter, bagværk og syltning.

Bogen er illustreret med nye, i høj grad spiselige akvareller af Kirsten Tind og med lækre madfotos af Bjarni Jacobsen.

En oplagt værtindegave til Halloween – og alle andre tidspunkter. Som bekendt er græskar køkkenhavens frodigste plante, som man altid mangler ideer til at anvende frugten af.

 

 

Smagen af GRÆSKAR

Forfatter: Maren Korsgaard
SKU: 9788793159044

35,87 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 128

Maren Korsgaard, ekspert i frugt og bær og forsker på Pometet, gennemgår de mange græskar-sorter, der kan dyrkes i Danmark. Græskar og squash udmærker sig ikke blot ved deres varierende former, men også ved deres forskelligartede smag, tekstur, næringsindhold, vitaminer og sundhedsfremmende stoffer. Som de andre af Koustrups have-mad-bøger er cirka halvdelen af bogen opskrifter. Her anvendes græskar til supper, hovedretter, tilbehør, desserter, bagværk og syltning.

Bogen er illustreret med nye, i høj grad spiselige akvareller af Kirsten Tind og med lækre madfotos af Bjarni Jacobsen.

En oplagt værtindegave til Halloween – og alle andre tidspunkter. Som bekendt er græskar køkkenhavens frodigste plante, som man altid mangler ideer til at anvende frugten af.