Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget

Smagen af jul

Bogen går helt tæt på julens dufte og smagenbsp; Læs den; og få tips til at få maden til at smage; så englene synger; og masser af viden om videnskaben bag.Traditioner og traditionelle måltider er nogle af de oplevelser; som er stærkest til at vække erindringer. Duften og smagen af en ret kan på ingen tid bringe os tilbage i vores bedstemoders køkken og minde os om mennesker og begivenheder; som vi troede; vi havde glemt for længst. Julen og julens måltider er nok de bedste eksempler; og det gælder på tværs af alderstrin og sociale skel.Tænk på den krydrede lugt af brunkager og gløgg; den aromatiske duft af tændte stearinlys og selve juletræet; duften af den stegte and; smagen af den brune sovs og de brunede kartofler; og tænk på mundfølelsen af risalamande. Alle disse sanseindtryk skal helst være præcis; som vi husker dem fra tidligere; ellers bliver det ikke jul.I denne bog har en kok og en videnskabsmand sammen lavet forberedelser til julen; så dufte og smage af mad og drikke bliver; som vi alle forventer. Her kan du få opskrifter på; hvordan du fx tilbereder det perfekte sprøde andeskind; den mest velsmagende brune sovs; den balancerede sursøde rødkål og den rette tekstur af risalamanden. Samtidig kan du blive klogere på; hvorfor smagen; lugten og mundfølelsen bliver; som den gør.

 

 

140,36 kr.

Ikke på lager

Forfatter: Ole G. Mouritsen;Klavs Styrbæk
Varenummer: 9788717045507
Sidetal: 97
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Bogen går helt tæt på julens dufte og smagenbsp; Læs den; og få tips til at få maden til at smage; så englene synger; og masser af viden om videnskaben bag.Traditioner og traditionelle måltider er nogle af de oplevelser; som er stærkest til at vække erindringer. Duften og smagen af en ret kan på ingen tid bringe os tilbage i vores bedstemoders køkken og minde os om mennesker og begivenheder; som vi troede; vi havde glemt for længst. Julen og julens måltider er nok de bedste eksempler; og det gælder på tværs af alderstrin og sociale skel.Tænk på den krydrede lugt af brunkager og gløgg; den aromatiske duft af tændte stearinlys og selve juletræet; duften af den stegte and; smagen af den brune sovs og de brunede kartofler; og tænk på mundfølelsen af risalamande. Alle disse sanseindtryk skal helst være præcis; som vi husker dem fra tidligere; ellers bliver det ikke jul.I denne bog har en kok og en videnskabsmand sammen lavet forberedelser til julen; så dufte og smage af mad og drikke bliver; som vi alle forventer. Her kan du få opskrifter på; hvordan du fx tilbereder det perfekte sprøde andeskind; den mest velsmagende brune sovs; den balancerede sursøde rødkål og den rette tekstur af risalamanden. Samtidig kan du blive klogere på; hvorfor smagen; lugten og mundfølelsen bliver; som den gør.

 

 

Vægt 410 g
Størrelse 14 × 188 × 224 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter

Smagen af jul

Forfatter: Ole G. Mouritsen;Klavs Styrbæk
SKU: 9788717045507

140,36 kr.

Leveringstid: Desværre udsolgt fra forlaget
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 97

Bogen går helt tæt på julens dufte og smagenbsp; Læs den; og få tips til at få maden til at smage; så englene synger; og masser af viden om videnskaben bag.Traditioner og traditionelle måltider er nogle af de oplevelser; som er stærkest til at vække erindringer. Duften og smagen af en ret kan på ingen tid bringe os tilbage i vores bedstemoders køkken og minde os om mennesker og begivenheder; som vi troede; vi havde glemt for længst. Julen og julens måltider er nok de bedste eksempler; og det gælder på tværs af alderstrin og sociale skel.Tænk på den krydrede lugt af brunkager og gløgg; den aromatiske duft af tændte stearinlys og selve juletræet; duften af den stegte and; smagen af den brune sovs og de brunede kartofler; og tænk på mundfølelsen af risalamande. Alle disse sanseindtryk skal helst være præcis; som vi husker dem fra tidligere; ellers bliver det ikke jul.I denne bog har en kok og en videnskabsmand sammen lavet forberedelser til julen; så dufte og smage af mad og drikke bliver; som vi alle forventer. Her kan du få opskrifter på; hvordan du fx tilbereder det perfekte sprøde andeskind; den mest velsmagende brune sovs; den balancerede sursøde rødkål og den rette tekstur af risalamanden. Samtidig kan du blive klogere på; hvorfor smagen; lugten og mundfølelsen bliver; som den gør.

 

 

Vægt 410 g
Størrelse 14 × 188 × 224 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter