Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
521,56 kr.
5
Subtotal: 521,56 kr.
The Book Thief
1 × 85,95 kr.
Ugly Love
1 × 165,95 kr.
Letters to Camondo
1 × 94,95 kr.
Burn After Writing
1 × 105,95 kr.
Mental Fitness
1 × 68,76 kr.
Subtotal: 521,56 kr.
Leveringstid: 3-5 Hverdage

Smagen af Kina

I Smagen af Kina følger Xinxin Ren Gudbjörnsson sin kinesiske slægt i en meget turbulent tid i Kinas lange historie: fra kejserrige over borgerkrig og japansk invasion til folkerepublikkens fødsel, Koreakrigen, Kulturrevolutionen og frem til i dag. 

Vi træffer Xinxins stædige oldefar, der i slutningen af 1800-tallet rejste til Sichuan med en drøm om at gøre chili populært. Vi går med hendes oldemor på snørede fødder til marked i 1930’erne og møder både kommunisterne og nationalisterne, støder på den lokale ægteskabsmægler og mærker glæden og smerten, når familien samles og skilles. Vi kommer tæt på Xinxins elskede farmor og får historien om Xinxins far, der i sin ungdom rejste næsten 2.000 km for at komme i offentlig audiens hos Mao. Tilfældigheder førte familien tæt på den politiske partitop. Og tilfældigheder bragte Xinxin til Danmark, da hun var 12. 
Xinxin fortæller sin slægts historier, sådan som de huskes i familien. Undervejs i bogen deler hun gavmildt opskrifter fra familiens rustikke køkken og krydrer med stærke personlige holdninger og smagsdomme. 
Smagen af Kina er en mad- og slægtshistorie – og en kærlighedserklæring til Kina, kineserne og det kinesiske køkken. 
Xinxin Ren Gudbjörnsson bor i Danmark, men er født og opvokset i Kina. Hun skriver faglitteratur og skønlitteratur, som udgives både i Kina og Danmark, og har en kandidatgrad i kommunikation fra CBS og en master i teologi fra Københavns Universitet. Xinxin er fast klummeskribent på Politikens kultursektion og en flittig foredragsholder. Hun bor på Frederiksberg med sin islandske mand.

 

 

233,96 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Xinxin Ren Gudbjörnsson
Varenummer: 9788712072195
Sidetal: 256
Sprog: dan
Format: Hardback
Kategorier: ,

I Smagen af Kina følger Xinxin Ren Gudbjörnsson sin kinesiske slægt i en meget turbulent tid i Kinas lange historie: fra kejserrige over borgerkrig og japansk invasion til folkerepublikkens fødsel, Koreakrigen, Kulturrevolutionen og frem til i dag. 

Vi træffer Xinxins stædige oldefar, der i slutningen af 1800-tallet rejste til Sichuan med en drøm om at gøre chili populært. Vi går med hendes oldemor på snørede fødder til marked i 1930’erne og møder både kommunisterne og nationalisterne, støder på den lokale ægteskabsmægler og mærker glæden og smerten, når familien samles og skilles. Vi kommer tæt på Xinxins elskede farmor og får historien om Xinxins far, der i sin ungdom rejste næsten 2.000 km for at komme i offentlig audiens hos Mao. Tilfældigheder førte familien tæt på den politiske partitop. Og tilfældigheder bragte Xinxin til Danmark, da hun var 12. 
Xinxin fortæller sin slægts historier, sådan som de huskes i familien. Undervejs i bogen deler hun gavmildt opskrifter fra familiens rustikke køkken og krydrer med stærke personlige holdninger og smagsdomme. 
Smagen af Kina er en mad- og slægtshistorie – og en kærlighedserklæring til Kina, kineserne og det kinesiske køkken. 
Xinxin Ren Gudbjörnsson bor i Danmark, men er født og opvokset i Kina. Hun skriver faglitteratur og skønlitteratur, som udgives både i Kina og Danmark, og har en kandidatgrad i kommunikation fra CBS og en master i teologi fra Københavns Universitet. Xinxin er fast klummeskribent på Politikens kultursektion og en flittig foredragsholder. Hun bor på Frederiksberg med sin islandske mand.

 

 

Forlag

Gads Forlag

Udgivelsesdato

Forfatter

Smagen af Kina

Forfatter: Xinxin Ren Gudbjörnsson
SKU: 9788712072195

233,96 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Hardback
Sprog: dan
Sidetal: 256

I Smagen af Kina følger Xinxin Ren Gudbjörnsson sin kinesiske slægt i en meget turbulent tid i Kinas lange historie: fra kejserrige over borgerkrig og japansk invasion til folkerepublikkens fødsel, Koreakrigen, Kulturrevolutionen og frem til i dag. 

Vi træffer Xinxins stædige oldefar, der i slutningen af 1800-tallet rejste til Sichuan med en drøm om at gøre chili populært. Vi går med hendes oldemor på snørede fødder til marked i 1930’erne og møder både kommunisterne og nationalisterne, støder på den lokale ægteskabsmægler og mærker glæden og smerten, når familien samles og skilles. Vi kommer tæt på Xinxins elskede farmor og får historien om Xinxins far, der i sin ungdom rejste næsten 2.000 km for at komme i offentlig audiens hos Mao. Tilfældigheder førte familien tæt på den politiske partitop. Og tilfældigheder bragte Xinxin til Danmark, da hun var 12. 
Xinxin fortæller sin slægts historier, sådan som de huskes i familien. Undervejs i bogen deler hun gavmildt opskrifter fra familiens rustikke køkken og krydrer med stærke personlige holdninger og smagsdomme. 
Smagen af Kina er en mad- og slægtshistorie – og en kærlighedserklæring til Kina, kineserne og det kinesiske køkken. 
Xinxin Ren Gudbjörnsson bor i Danmark, men er født og opvokset i Kina. Hun skriver faglitteratur og skønlitteratur, som udgives både i Kina og Danmark, og har en kandidatgrad i kommunikation fra CBS og en master i teologi fra Københavns Universitet. Xinxin er fast klummeskribent på Politikens kultursektion og en flittig foredragsholder. Hun bor på Frederiksberg med sin islandske mand.

 

 

Forlag

Gads Forlag

Udgivelsesdato

Forfatter