Leveringstid: Mangler hos leverandør. Ny udgave overvejes af forlaget

SMAGEN AF RABARBER

Forår og rabarber hører sammen. De fleste længes efter at kunne bruge de lækre stilke til kompotter, grød, desserter, kager, saft, vin og meget andet. Rabarber egner sig også godt sammen med fede fisk, kød og søde jordbær.

Der findes ca. 70 rababer-sorter i Danmark, nogle bedre end andre. Inger Vaaben, økologisk rabarberdyrker på Stengaarden i Farum, ved mere end de fleste om dyrkning, anvendelse og om rabarbernes spændende historie. Kokken og smagseksperten Carsten Lunding har medvirket. Mange opskrifter. Opdateret med nye kulturhistoriske oplysninger.

128 sider med ca. 120 madfotos af Bjarni Jacobsen. Indbundet. Ca. kr. 188, –  Stort format (21x 26 cm).

 

 

146,64 kr.

Ikke på lager

Forfatter: INGER VAABEN
Varenummer: 9788793159273
Sidetal: 128
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Forår og rabarber hører sammen. De fleste længes efter at kunne bruge de lækre stilke til kompotter, grød, desserter, kager, saft, vin og meget andet. Rabarber egner sig også godt sammen med fede fisk, kød og søde jordbær.

Der findes ca. 70 rababer-sorter i Danmark, nogle bedre end andre. Inger Vaaben, økologisk rabarberdyrker på Stengaarden i Farum, ved mere end de fleste om dyrkning, anvendelse og om rabarbernes spændende historie. Kokken og smagseksperten Carsten Lunding har medvirket. Mange opskrifter. Opdateret med nye kulturhistoriske oplysninger.

128 sider med ca. 120 madfotos af Bjarni Jacobsen. Indbundet. Ca. kr. 188, –  Stort format (21x 26 cm).

 

 

Vægt692 g
Størrelse15 × 213 × 257 mm
Forlag

KOUSTRUP & CO

Udgivelsesdato

Forfatter

SMAGEN AF RABARBER

Forfatter: INGER VAABEN
SKU: 9788793159273

146,64 kr.

Leveringstid: Mangler hos leverandør. Ny udgave overvejes af forlaget
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 128

Forår og rabarber hører sammen. De fleste længes efter at kunne bruge de lækre stilke til kompotter, grød, desserter, kager, saft, vin og meget andet. Rabarber egner sig også godt sammen med fede fisk, kød og søde jordbær.

Der findes ca. 70 rababer-sorter i Danmark, nogle bedre end andre. Inger Vaaben, økologisk rabarberdyrker på Stengaarden i Farum, ved mere end de fleste om dyrkning, anvendelse og om rabarbernes spændende historie. Kokken og smagseksperten Carsten Lunding har medvirket. Mange opskrifter. Opdateret med nye kulturhistoriske oplysninger.

128 sider med ca. 120 madfotos af Bjarni Jacobsen. Indbundet. Ca. kr. 188, –  Stort format (21x 26 cm).

 

 

Vægt692 g
Størrelse15 × 213 × 257 mm
Forlag

KOUSTRUP & CO

Udgivelsesdato

Forfatter