Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Leveringstid: 3-5 Hverdage

Smørrebrød og catering

Smørrebrød og catering er lærebogen til gastronom-specialet af samme navn. 

Bogen dækker sammen med Gastronom alle væsentlige emner i hovedforløbet for specialet. Det er emner som pålæg, sild, ost, grønne salater, mayonnaisesalater, reception, brunch, tapas, smørrebrød, specialiteter, vegetarkost, dessert og kage m.fl. 
Derudover indeholder bogen også emnerne sensorik og smørrebrød samt anretning og salg. 

Smørrebrød og catering indeholder såvel klassiske som innovative opskrifter. Opskrifterne er i mange tilfælde suppleret med gode tips til fx alternative ingredienser eller særlige teknikker. 

Der er mange flotte billeder, der viser eksempler på, hvordan de forskellige retter kan se ud. 
 

 

 

1.461,00 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Ammy Vestersten
Varenummer: 9788729010661
Sidetal: 360
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Smørrebrød og catering er lærebogen til gastronom-specialet af samme navn. 

Bogen dækker sammen med Gastronom alle væsentlige emner i hovedforløbet for specialet. Det er emner som pålæg, sild, ost, grønne salater, mayonnaisesalater, reception, brunch, tapas, smørrebrød, specialiteter, vegetarkost, dessert og kage m.fl. 
Derudover indeholder bogen også emnerne sensorik og smørrebrød samt anretning og salg. 

Smørrebrød og catering indeholder såvel klassiske som innovative opskrifter. Opskrifterne er i mange tilfælde suppleret med gode tips til fx alternative ingredienser eller særlige teknikker. 

Der er mange flotte billeder, der viser eksempler på, hvordan de forskellige retter kan se ud. 
 

 

 

Vægt 1238 g
Størrelse 31 × 209 × 259 mm
Forlag

Praxis Forlag A/S

Udgivelsesdato

Forfatter

Smørrebrød og catering

Forfatter: Ammy Vestersten
SKU: 9788729010661

1.461,00 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 360

Smørrebrød og catering er lærebogen til gastronom-specialet af samme navn. 

Bogen dækker sammen med Gastronom alle væsentlige emner i hovedforløbet for specialet. Det er emner som pålæg, sild, ost, grønne salater, mayonnaisesalater, reception, brunch, tapas, smørrebrød, specialiteter, vegetarkost, dessert og kage m.fl. 
Derudover indeholder bogen også emnerne sensorik og smørrebrød samt anretning og salg. 

Smørrebrød og catering indeholder såvel klassiske som innovative opskrifter. Opskrifterne er i mange tilfælde suppleret med gode tips til fx alternative ingredienser eller særlige teknikker. 

Der er mange flotte billeder, der viser eksempler på, hvordan de forskellige retter kan se ud. 
 

 

 

Vægt 1238 g
Størrelse 31 × 209 × 259 mm
Forlag

Praxis Forlag A/S

Udgivelsesdato

Forfatter