Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Leveringstid: 3-5 Hverdage

Spis rigtig mad – en guide til et sundere liv uden ultraforarbejdede fødevarer

Styr uden om de ultraforarbejdede fødevarer

En stadig større andel af den mad, vi finder på hylderne, er ultraforarbejdet. Den har ofte være igennem omfattende forarbejdningsprocesser og indeholder typisk ingredienser og tilsætningsstoffer, som ikke findes i de oprindelige råvarer. Samtidig er indholdet af fedt, salt og sukker ofte højt.

Hvis en stor andel af ens mad er ultraforarbejdet, optager den pladsen fra den rigtige, nærende og sundhedsfremmende mad – og det øger risikoen for kroniske sygdomme såsom hjerte-­kar-sygdom, type 2-diabetes og kræft.

I denne guide til at skære ned på de ultraforarbejdede fødevarer er Hjerteforeningen, Diabetesforeningen og Kræftens Bekæmpelse gået sammen for at forklare dette:

• Hvad er ultraforarbejdede fødevarer?
• Hvordan påvirker de vores helbred?
• Hvordan kan man gøre sin kost sundere med mere rigtig mad og færre ultraforarbejdede fødevarer? 

 

 

359,94 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Natasha Selberg;Cecilie Sandvad;Anja Olsen
Varenummer: 9788727238050
Sidetal: 272
Sprog: dan
Format: Hæftet
Kategorier: ,

Styr uden om de ultraforarbejdede fødevarer

En stadig større andel af den mad, vi finder på hylderne, er ultraforarbejdet. Den har ofte være igennem omfattende forarbejdningsprocesser og indeholder typisk ingredienser og tilsætningsstoffer, som ikke findes i de oprindelige råvarer. Samtidig er indholdet af fedt, salt og sukker ofte højt.

Hvis en stor andel af ens mad er ultraforarbejdet, optager den pladsen fra den rigtige, nærende og sundhedsfremmende mad – og det øger risikoen for kroniske sygdomme såsom hjerte-­kar-sygdom, type 2-diabetes og kræft.

I denne guide til at skære ned på de ultraforarbejdede fødevarer er Hjerteforeningen, Diabetesforeningen og Kræftens Bekæmpelse gået sammen for at forklare dette:

• Hvad er ultraforarbejdede fødevarer?
• Hvordan påvirker de vores helbred?
• Hvordan kan man gøre sin kost sundere med mere rigtig mad og færre ultraforarbejdede fødevarer? 

 

 

Vægt 361 g
Størrelse 22 × 151 × 214 mm
Forlag

Lindhardt og Ringhof

Udgivelsesdato

Forfatter

Spis rigtig mad – en guide til et sundere liv uden ultraforarbejdede fødevarer

Forfatter: Natasha Selberg;Cecilie Sandvad;Anja Olsen
SKU: 9788727238050

359,94 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Hæftet
Sprog: dan
Sidetal: 272

Styr uden om de ultraforarbejdede fødevarer

En stadig større andel af den mad, vi finder på hylderne, er ultraforarbejdet. Den har ofte være igennem omfattende forarbejdningsprocesser og indeholder typisk ingredienser og tilsætningsstoffer, som ikke findes i de oprindelige råvarer. Samtidig er indholdet af fedt, salt og sukker ofte højt.

Hvis en stor andel af ens mad er ultraforarbejdet, optager den pladsen fra den rigtige, nærende og sundhedsfremmende mad – og det øger risikoen for kroniske sygdomme såsom hjerte-­kar-sygdom, type 2-diabetes og kræft.

I denne guide til at skære ned på de ultraforarbejdede fødevarer er Hjerteforeningen, Diabetesforeningen og Kræftens Bekæmpelse gået sammen for at forklare dette:

• Hvad er ultraforarbejdede fødevarer?
• Hvordan påvirker de vores helbred?
• Hvordan kan man gøre sin kost sundere med mere rigtig mad og færre ultraforarbejdede fødevarer? 

 

 

Vægt 361 g
Størrelse 22 × 151 × 214 mm
Forlag

Lindhardt og Ringhof

Udgivelsesdato

Forfatter