Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Leveringstid: 3-5 Hverdage

Spiselige svampe

2. udgave

Det er dejligt at gå en tur i naturen og spændende at indsamle de svampe, der kan spises. Men det er ikke nemt at kende dem fra hinanden. Der er dog nogle, man hurtigt får lært, og som er ”sikre” spisesvampe – altså ikke giftige. Det er dem, der er medtaget i denne bog. De nemme svampe som f.eks. Kantarel, Spiselig Rørhat, Østershat og Mark-champignon er til at få lært, mens det vil være sikrere at få lidt hjælp og vejledning fra en svampekyndig til andre svampe.

I 2. udgave er nogle navne opdateret og nye oplysninger om indholdsstoffer er medtaget.                 

 

 

72,47 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Peter Nielsen
Varenummer: 9788793159525
Sidetal: 96
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

2. udgave

Det er dejligt at gå en tur i naturen og spændende at indsamle de svampe, der kan spises. Men det er ikke nemt at kende dem fra hinanden. Der er dog nogle, man hurtigt får lært, og som er ”sikre” spisesvampe – altså ikke giftige. Det er dem, der er medtaget i denne bog. De nemme svampe som f.eks. Kantarel, Spiselig Rørhat, Østershat og Mark-champignon er til at få lært, mens det vil være sikrere at få lidt hjælp og vejledning fra en svampekyndig til andre svampe.

I 2. udgave er nogle navne opdateret og nye oplysninger om indholdsstoffer er medtaget.                 

 

 

Spiselige svampe

Forfatter: Peter Nielsen
SKU: 9788793159525

72,47 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 96

2. udgave

Det er dejligt at gå en tur i naturen og spændende at indsamle de svampe, der kan spises. Men det er ikke nemt at kende dem fra hinanden. Der er dog nogle, man hurtigt får lært, og som er ”sikre” spisesvampe – altså ikke giftige. Det er dem, der er medtaget i denne bog. De nemme svampe som f.eks. Kantarel, Spiselig Rørhat, Østershat og Mark-champignon er til at få lært, mens det vil være sikrere at få lidt hjælp og vejledning fra en svampekyndig til andre svampe.

I 2. udgave er nogle navne opdateret og nye oplysninger om indholdsstoffer er medtaget.