Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Leveringstid: 3-5 Hverdage

SPISELIGE VILDE FRUGTER

Naturen vrimler med spiselige frugter – især hen på sommeren og efteråret. 

Her præsenteres 23 forskellige frugter fra agern til tyttebær, der alle kan samles og bruges. Nogle er velkendte, andre er mere ukendte. En enkelt frugt – bukketorn (gojibær) – har længe været anset for giftig, men er nu frigivet til almindelig madbrug.
Det nye nordiske køkken har inspireret til, at man atter kender og sanker naturens planter og anvender dem i maden. Lige netop frugter er noget, vi alle kan være med til at samle, spise og konservere. 
I bogen findes opskrifter på f.eks. agernsmåkager, enebærsennep, hasselnøddecreme, varm havtornsaft med krydderier, tjørnebærgelé, abildkranse, mirabellechutney, tyttebærboller, slåen-æblegelé, skovjordbærmarengs m.m.
Forfatteren Bente Halkjær er hortonom og en ivrig samler af naturens frugter. Kirsten Tind står for de smukke og præcise tegninger, og Kira Brandt har leveret de fine madfotos. 
Er tidligere udgivet under titlen Naturens spiselige frugter.

 

 

72,47 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Bente Halkjær
Varenummer: 9788793159693
Sidetal: 96
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Naturen vrimler med spiselige frugter – især hen på sommeren og efteråret. 

Her præsenteres 23 forskellige frugter fra agern til tyttebær, der alle kan samles og bruges. Nogle er velkendte, andre er mere ukendte. En enkelt frugt – bukketorn (gojibær) – har længe været anset for giftig, men er nu frigivet til almindelig madbrug.
Det nye nordiske køkken har inspireret til, at man atter kender og sanker naturens planter og anvender dem i maden. Lige netop frugter er noget, vi alle kan være med til at samle, spise og konservere. 
I bogen findes opskrifter på f.eks. agernsmåkager, enebærsennep, hasselnøddecreme, varm havtornsaft med krydderier, tjørnebærgelé, abildkranse, mirabellechutney, tyttebærboller, slåen-æblegelé, skovjordbærmarengs m.m.
Forfatteren Bente Halkjær er hortonom og en ivrig samler af naturens frugter. Kirsten Tind står for de smukke og præcise tegninger, og Kira Brandt har leveret de fine madfotos. 
Er tidligere udgivet under titlen Naturens spiselige frugter.

 

 

SPISELIGE VILDE FRUGTER

Forfatter: Bente Halkjær
SKU: 9788793159693

72,47 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 96

Naturen vrimler med spiselige frugter – især hen på sommeren og efteråret. 

Her præsenteres 23 forskellige frugter fra agern til tyttebær, der alle kan samles og bruges. Nogle er velkendte, andre er mere ukendte. En enkelt frugt – bukketorn (gojibær) – har længe været anset for giftig, men er nu frigivet til almindelig madbrug.
Det nye nordiske køkken har inspireret til, at man atter kender og sanker naturens planter og anvender dem i maden. Lige netop frugter er noget, vi alle kan være med til at samle, spise og konservere. 
I bogen findes opskrifter på f.eks. agernsmåkager, enebærsennep, hasselnøddecreme, varm havtornsaft med krydderier, tjørnebærgelé, abildkranse, mirabellechutney, tyttebærboller, slåen-æblegelé, skovjordbærmarengs m.m.
Forfatteren Bente Halkjær er hortonom og en ivrig samler af naturens frugter. Kirsten Tind står for de smukke og præcise tegninger, og Kira Brandt har leveret de fine madfotos. 
Er tidligere udgivet under titlen Naturens spiselige frugter.