Bruuns Bøger Logo Bruuns Bøger
99,96 kr.
1
Subtotal: 99,96 kr.
Tour de Force
1 × 99,96 kr.
Subtotal: 99,96 kr.
Leveringstid: 3-5 Hverdage

Stegesoen vender tilbage

Stegeso; römertopf; cocotte; casollette; marmite – kært barn har mange navne!

Måltiderne fra en stegeso er rekord-møre og saftige; for det hele bliver jo kogt og stegt i egen saft.

Verdens nemmeste; mest møre og saftige mad kommer fra en stegeso. Lad den snurre i ovnen med gode råvarer og nyd de herlige aromaer; der breder sig.

Et minimum af forarbejde og meget lidt opvask er en bonus.

Fra det gamle Ægypten, over etruskerne og romerne op til gallerne i Frankrignbsp; samt middelalderens Tyskland og Danmark – alle steder har man tilberedt mad under låg i ovnen; og princippet i madlavningen er stort set det samme som for tusinder af år siden.

 

 

151,16 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Anders Grøndahl;Hanne Birgitte Grøndahl
Varenummer: 9788717043619
Sidetal: 96
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

Stegeso; römertopf; cocotte; casollette; marmite – kært barn har mange navne!

Måltiderne fra en stegeso er rekord-møre og saftige; for det hele bliver jo kogt og stegt i egen saft.

Verdens nemmeste; mest møre og saftige mad kommer fra en stegeso. Lad den snurre i ovnen med gode råvarer og nyd de herlige aromaer; der breder sig.

Et minimum af forarbejde og meget lidt opvask er en bonus.

Fra det gamle Ægypten, over etruskerne og romerne op til gallerne i Frankrignbsp; samt middelalderens Tyskland og Danmark – alle steder har man tilberedt mad under låg i ovnen; og princippet i madlavningen er stort set det samme som for tusinder af år siden.

 

 

Vægt 402 g
Størrelse 13 × 190 × 222 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter

Stegesoen vender tilbage

Forfatter: Anders Grøndahl;Hanne Birgitte Grøndahl
SKU: 9788717043619

151,16 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 96

Stegeso; römertopf; cocotte; casollette; marmite – kært barn har mange navne!

Måltiderne fra en stegeso er rekord-møre og saftige; for det hele bliver jo kogt og stegt i egen saft.

Verdens nemmeste; mest møre og saftige mad kommer fra en stegeso. Lad den snurre i ovnen med gode råvarer og nyd de herlige aromaer; der breder sig.

Et minimum af forarbejde og meget lidt opvask er en bonus.

Fra det gamle Ægypten, over etruskerne og romerne op til gallerne i Frankrignbsp; samt middelalderens Tyskland og Danmark – alle steder har man tilberedt mad under låg i ovnen; og princippet i madlavningen er stort set det samme som for tusinder af år siden.

 

 

Vægt 402 g
Størrelse 13 × 190 × 222 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter