Leveringstid: 3-5 Hverdage

Walk on the wild side

En passioneret jæger og kok gør sammen med en ligeså ivrig lystfikser og fotograf op med myten om, at det er svært at lave mad med vildt, fisk og vilde ingredienser. En bog ikke kun til jægere og lystfiskere, men til dig som bare elsker god mad. Take a walk on the wild side – og så ud i køkkenet.

 

Ambitionen er, at bogen skal gøre madlavning med vilde råvarer mere moderne og tilgængelig for alle. Forfatterne vil inspirere til at gå i køkkenet og bringe vild mad ind i stuerne. De vil afmystificere madlavning med vildt og vilde råvarer. Bogen taler til jægerne, fiskerne og madelskerne i øjenhøjde på en uprætentiøs og ligefrem facon.

 

 

272,96 kr.

På lager: På lager

Forfatter: Nikolaj Juel;Columbus Leth
Varenummer: 9788702236521
Sidetal: 304
Sprog: dan
Format: Indbundet
Kategorier: ,

En passioneret jæger og kok gør sammen med en ligeså ivrig lystfikser og fotograf op med myten om, at det er svært at lave mad med vildt, fisk og vilde ingredienser. En bog ikke kun til jægere og lystfiskere, men til dig som bare elsker god mad. Take a walk on the wild side – og så ud i køkkenet.

 

Ambitionen er, at bogen skal gøre madlavning med vilde råvarer mere moderne og tilgængelig for alle. Forfatterne vil inspirere til at gå i køkkenet og bringe vild mad ind i stuerne. De vil afmystificere madlavning med vildt og vilde råvarer. Bogen taler til jægerne, fiskerne og madelskerne i øjenhøjde på en uprætentiøs og ligefrem facon.

 

 

Vægt 1352 g
Størrelse 37 × 195 × 264 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter

Walk on the wild side

Forfatter: Nikolaj Juel;Columbus Leth
SKU: 9788702236521

272,96 kr.

Leveringstid: 3-5 Hverdage
Kategorier: ,
Format: Indbundet
Sprog: dan
Sidetal: 304

En passioneret jæger og kok gør sammen med en ligeså ivrig lystfikser og fotograf op med myten om, at det er svært at lave mad med vildt, fisk og vilde ingredienser. En bog ikke kun til jægere og lystfiskere, men til dig som bare elsker god mad. Take a walk on the wild side – og så ud i køkkenet.

 

Ambitionen er, at bogen skal gøre madlavning med vilde råvarer mere moderne og tilgængelig for alle. Forfatterne vil inspirere til at gå i køkkenet og bringe vild mad ind i stuerne. De vil afmystificere madlavning med vildt og vilde råvarer. Bogen taler til jægerne, fiskerne og madelskerne i øjenhøjde på en uprætentiøs og ligefrem facon.

 

 

Vægt 1352 g
Størrelse 37 × 195 × 264 mm
Forlag

Gyldendal

Udgivelsesdato

Forfatter